Ben je op zoek een betrouwbare partij waarbij je een financiering voor jouw rijlessen kan afsluiten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Drive-Smart is onderdeel van Santander Consumer Finance Benelux B.V.

 

 

 

In Nederland is Santander Consumer Finance Benelux B.V. - gevestigd in Utrecht - al 30 jaar deskundig in het verstrekken van consumptief krediet. Santander is een gerenommeerde financiële dienstverlener die bekend staat om haar betrouwbaarheid en de aanhoudende scherpte van haar aanbod.

 

 

 

Wij helpen consumenten doordacht, verantwoord en tegen aantrekkelijke afspraken aan extra financiële speelruimte: soms om noodzakelijke uitgaven te bekostigen en soms om het leven te veraangenamen.

 

 

 

Wij blijven constant op zoek naar vernieuwingen waarbij we altijd de behoefte van mensen in ons vizier houden. We communiceren van mens tot mens en stellen ons daarbij vriendelijk en duidelijk op. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je precies weet wat je verplichtingen en verantwoordelijkheden zijn bij het aangaan van een financiering. Neem daarom ook rustig de veelgestelde vragen door. Zo ben je van alles op de hoogte. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact op met onze klantenservice.

© 2016 Drive-Smart   |    Drive-Smart is een merknaam van Santander Consumer Finance Benelux B.V.

Een niet-doorlopend kredietaanbod van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Toetsing en registratie BKR. Vraag je Bovag-rijschool naar de voorwaarden en standaard informatieblad. De Bovag-rijschool treedt op als vrijgestelde Bemiddelaar. Santander en de Bovag-rijschool geven geen advies. Je dient zelf te bepalen of het door jou gewenste financieel product aansluit bij je wensen, behoeften en persoonlijke situatie.