Drive-Smart is een slimme keuze als je op een verantwoorde en betrouwbare manier geld wilt lenen voor jouw autorijlessen. Je kan direct starten met je rijlessen en later de rijlesfinanciering terugbetalen in maandelijkse termijnen.

 

Van te voren laten we exact weten wat de voorwaarden zijn van onze rijlesfinanciering. Op deze manier kan je bewust de keuze maken of je jouw rijlessen wilt financieren.  Als je financieringsaanvraag is goedgekeurd, weet je dat je na 24 maanden klaar bent met betalen en kunnen wij precies zeggen wat je maandlasten zijn.  Kiezen voor een Drive-Smart rijlesfinanciering betekent dat je kiest voor zekerheid; je weet precies waar je aan toe bent.

 

 

 

Drive-Smart biedt jouw de mogelijkheid een financiering af te sluiten tussen de 250 en 2000 euro. Je kan met het bedrag je rijlespakket of een deel daarvan financieren. Wil je een idee hebben wat de kosten zijn voor het financieren van jouw rijlessen? Hieronder vind je enkele rekenvoorbeelden van het aanvraagbedrag en het bedrag dat je per maand betaalt!

 

 

 

 

Heb je een financiële meevaller en kan je daardoor een extra bedrag aan ons over maken?  Dat mag altijd. Hier zijn geen kosten aan verbonden. 
Je bent dan eerder klaar met betalen van jouw financiering.

© 2016 Drive-Smart   |    Drive-Smart is een merknaam van Santander Consumer Finance Benelux B.V.

Een niet-doorlopend kredietaanbod van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Toetsing en registratie BKR. Vraag je Bovag-rijschool naar de voorwaarden en standaard informatieblad. De Bovag-rijschool treedt op als vrijgestelde Bemiddelaar. Santander en de Bovag-rijschool geven geen advies. Je dient zelf te bepalen of het door jou gewenste financieel product aansluit bij je wensen, behoeften en persoonlijke situatie.